logo
Welkom
Nieuws
Carillon
Beiaardiers
Bespelingen
WVWensconcerten 2020
De Stichting
Vriend worden
Sponsors
Fotopresentatie
Links
Contactformulier

 

 


Woerdense Vakantieweek Wensconcerten


Hoewel de Woerdense Vakantieweek dit jaar niet door kan gaan, gaat Stichting Carillon Woerden hier toch aandacht aan besteden. Dit zal te horen zijn op het carillon in de Petrustoren op het Kerkplein.

Woensdag 26 augustus tot en met zaterdag 29 augustus zal stadsbeiaardier Henk Verhoef dagelijks tussen 14.00 en 15.00 uur bekende nummers spelen die u kunt selecteren!

Hoe werkt het?

Door op deze link te klikken opent u de keuzelijst. U kunt op maximaal 10 liedjes stemmen. Wij hopen op veel stemmers en natuurlijk ook veel luisterend publiek tijdens elk concert! Uiteraard met inachtneming van de Corona- richtlijnen en de 1,5 meter afstand.

Wilt u liever eerst de lijst bekijken voordat u gaat stemmen? Dat kan hier.  

Het is gebruikelijk dat een beiaardier het repertoire voor een concert kiest, maar voor deze concerten is het publiek uitgenodigd om een programma samen te stellen. Beiaardier Henk Verhoef heeft een keuzemenu gemaakt met recente popmuziek en bekende nummers vanaf de jaren 1950; voor elk wat wils.

U hebt tot en met zondag 16 augustus 23.45 uur de gelegenheid om de lijst in te vullen. Een paar dagen daarna worden op deze pagina en via social media de winnende nummers bekend gemaakt.


Volg ons ook op Twitter  
 en Facebook